Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Solnedgångar och upptrampade stigar


Alla solnedgångar i havet
vi såg

Ska minnas oss

Alla upptrampade stigar
vi vandrat
Kommer aldrig glömma
våra steg

Alla undflyende stränders
vågiga sanddynor
Som såg oss längtande
spana ut mot horisonten

Ska minnas oss

Alla inmutade domäner
som blev våra hela liv

Kommer aldrig glömma oss




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-16 10:53



Bookmark and Share


  Koloristen
Fantastiskt! Bra bild så ock.
2022-01-20

    Lena Staaf VIP
Vad fint! En besjälad natur.
2022-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP