Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


78% AV SOVJETMEDBORGARNA

78 procent av sovjetmedborgarna ville BEHÅLLA Sovjetunionen.

Man folkomröstade. Men dessa 78% blev överkörda. Unionen demonterades.

Vi har sett resultaten. Ett av dem är problemet med Ukraina.

Det problemet hade inte existerat om Sovjetunionen vidmakthållits. Då hade vi sluppit tjatet. Och den alltid lika grinige och sure försvarsministern vi begåvats med. Hans nuna syns ständigt i rutan numera.

För militaristerna är detta glada dagar, eftersom de kan rida på rysskräcken och kvittera ut ännu fler "leksaker".

 

LARZ GUSTAFSSON 16/1 2022




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2022-01-16 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP