Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till de överblivnas minnestråk. .. (en Söndag i Januari. ..)


Jag saknar den där
"Ramadanska
Rävmånaden"

Med sina skiftningar
genom livet

Runosångarna med
sina Kantele spel

Flipper-flopp mas
-kinens plingande

Vid Varbergs camping's
café från 60-talet

Och farbror Stig's röda
Fiat.124 sport-coupé

Som det var så roligt
Att åka med i när man
bara var ett litet barn

Dessa minnes byrå-låde
öppningar

Uppblandat med nuets
molnflagor

Inuti förgången tid.

Gav ändå överraskande
Nostalgi-glädje



När de plötsligt dök
upp bara så där, då
man minst anade det!






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-16 13:23



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ett stycke nostalgi kan värma hjärtat.
2022-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP