Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i skuggan av ett brott


vistas vi varje dag
hur någon kan leva med blod på händerna
förstår varken du eller jag

att döda kan vara fysiskt eller psykiskt våld
och berövar den utsattes möjligheter
slå ut till lysande flammor
dagen kommer
då statyerna och tennsoldaterna vältes
även om vi aldrig mera blir som förut
ska frihetens klockor slå
och ringa in
livets alla möjligheter




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-01-16 14:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt bra
2022-12-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP