Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tulpanens dag var igår



Ingen tänkte därpå
alla tänkte sig själva
liemannen enbart slår
fäller stort som smått
oavsett deras lott
de ömtåliga ska även leva
den tid de har kvar
Varför trampa ner
och skövla den rabatt
som i full blomning står
Dessa ogärningsmän
kan vi aldrig förstå





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-01-16 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP