Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett "dop".


Vad ett bad kan göra


ett bad kunde inte tvätta bort
den röda randen
från behåar som burits
alltför kontinuerligt.
den röda väven av veck
som viker sig om, viker av.
den röda fläcken
av tystare och tystare ljud
samtidigt som hon såg
dagarna alltmer högljutt tala.
allt ett bad kunde göra
var att klippa av banden
till denna eländiga värld.
hennes ögonglober flyter nu
i ett moln av luftballonger.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-16 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen