Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig känna

Vissa kallar mig känslig
Snälla, låt mig vara känslig
Med hud känsligare än en fjärils vingar
Så tunn så att havet sipprar in och blandas i mina ådror

Snälla, låt mig vara så känslig så att solen tränger in i mig och bleker det som fläckats ner
Det som jag lät fläckas ner i hopp om en tavla

Låt mig vara så känslig så att mina tårar får gräset att gro
Låt gräset gro igenom min hud
Snälla! Låt mig ge gräset min själ
Låt mig höra gräset viska mitt namn
Säg mig
Låter du dig att vara känslig?
Släpp in havet!
Annars förblir gräset vasst




Fri vers av Karin Blom
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-16 16:22



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Det låter mycket sunt. Blir sällan så berörd som av denna.
2022-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Karin Blom
Karin Blom