Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I detta mörker

I detta mörker jag vilar

Tankarna vandrar och ilar

Febern har kommit och gått

Någon hade covid i mig sått

Men snart är min smittotid slut

På näsduken slår jag en knut

Ingen mera snuva vill jag ha!

Snart är det slut -- hurra hurra!




Bunden vers (Rim) av bohemen VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2022-01-16 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP