Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fajbjoj djevulen e ond men snel

fajbjoj djevulen e så snel
å tjevlig fö ida bjö han
mej på semla å djicka
såm han hade snott av
en jevla kerringjevel
fajbjoj djevulen e ond
men alltid snel mot mej




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-16 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP