Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Prosaövning 20



Prydnad

Han greps till slut. William var en känd konstnär i Sveriges andra stad, han hade alltid levt på västkusten. Men han var tjuv också.


Andra konstnärers ateljéer var målet för honom, så han bröt upp dörrarna, steg på och stal artisternas oanvända akvarellblock.


Men en av konstnärerna signerade sina papper på baksidan innan han använde dem. Polisen hittade sådana signerade papper hemma hos William.


Lär man sig att vara tjuv eller föds man till det?



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-02-04 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP