Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Mångatan

Klar är mångatan
ikväll

Sprider över himlens
bomullsfält sin glans

Färgar allt kring husen
i ett översinnligt ljus

Blå blir tanken
Fylld av rymd
I ett drömlikt naket sken

Med mångatans ljus
Vilande högt över taken




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-16 23:51



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vacker beskrivning av månskenet. En förtrollad väg som man lockas att gå på.
2022-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till mångatans förtrollande ljus.
2022-01-17

  Kungskobran VIP
När du sprider ditt gula sken
är morgonen sen
2022-01-17

  ULJO
Månens gåtfullhet klädd i poesi. Fint.
2022-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP