Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en varm vind

Som en varm vind du
blåste genom mitt hjärta.
Borta oro, ängslan, smärta.
Hos dig är jag äntligen hemma.
Kärleken fick allt att stämma.
Med dig är varje dag ett äventyr.
Du gör mig hänförd, glad och yr.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-16 23:55



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet!
2022-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP