Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid går fort..så snart, snart är den här.


Hela mina sår.

Ensam i mörkret
Möter gryningen inatt
Ser älvorna dansa
Där ute på ängarna.
Dimmans slöja
Lämnar dagg på strån
Sakta vaknar livet
Åter upp igen.
Efter långa vinternätter
Kalla andetag
Väntar ännu en vår
Härdat ut för länge nu.
Hur underbar är inte jorden
Som återuppstår igen
Du är väntad värme
Du helar mina sår..




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-17 00:42



Bookmark and Share


  annalena VIP
Jag tyder texten som att man kan vara i en känslomässig dvala, men jag får ändå vårkänslor.Ha en fin dag
A-L
2022-01-18

  bohemen VIP
Ja, jorden är det vackraste som finns. Nu ser jag hur min gård glittrar av sol.
2022-01-17

  SatansSon
vackert.
2022-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP