Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET ÄR INTE USA SOM AVGÖR MIN FRAMTID

Min framtid handlar om vad Jesus Kristus i Sin allmakt har beslutat.

Det kan man läsa om i Jeremia 29:11. Bland annat.

Min framtid avgörs inte i Vita Huset. Inte heller i Kreml eller i Bryssel.

Den avgörs på mycket högre ort. Ja, i allra högsta instans.

Människan behöver höja blicken från sitt nihilistiska navelskåderi och se på Skaparen, Herren Jesus Kristus.

 

LARZ GUSTAFSSON 17/1 2022

 

https://www.arbetarbladet.se/2022-01-17/no-to-nato

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2022-01-17 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP