Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåvaron

Dåvaron ligger som
ett ihoptrasslat skimmer
över allt jag skriver
Barndomen skimrar
lite extra men minnena
är svåra
att skilja åt, hålla isär
När jag skriver om oss
lossnar något i mig
Flyter upp till nuets bräckliga
yta
Orden hamrar ner alla spikar
i livsbygget
Huset som var vårt




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-01-17 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström