Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Stormbyar



Vresig och vrång rev upp torvmossen
därpå den vreda kolossen
hastade vidare över land och vatten
därpå syntes orosanden ila över månens skiva
andtruten utan vila
sopkvasten som slumrat bakom dörren
vaknade förskräckt och ville komma in
därav smällarna på dörren

Då stormen mojnade lyftes kvasten upp
som nedslagen sovit vågrät
och soptunnorna rullades tillbaka
eftersom de även varit på språng






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-01-17 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP