Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten anteckning inför ett viktigt möte senare i månaden.


Blir fågeln utsatt då?

En gemensam Undulat klubb.

Om klubben kan ha en anställd djurskötare
kan vi andra hjälpa till...

Vi kunde ha en trea till klubblokal precis som
den där Nystanet fick en..

Fast hos oss skulle jämlikhet råda och vi fick
leva i harmoni med naturen.

Undulater är och kommer alltid att förbli
så söta och roliga och helt underbara djur
att det kunde skapa en glädje för alla här..

för de som vill

som vågar

ta till sig

(det finns inte ord för den kärlek som binder oss)

till undulaten.

Till mina undulater som jag...
Min kärlek och tacksamhet till Er
fyller mitt hjärta och tårar av kärlek

sorgen när ni lämnat lilla fågelkroppen
och mina tankar när jag gjort fel mot er
så älskade ni mig ändå,

men undulatens liv är inte så många år
och att ta tillvara på varje stund man får
lär oss leva i nuet och inte bara vänta på
det som varit,

få förlåtelse och göra om,

därför sörjer jag varje dag det som

jag ser hos andra, det hat det ger oss

de människor som inte själva kan sörja.

Så tänker jag, att när snälla gör fel är det litet fel.
Men när de hatiska känner att de gör fel är det stort.

En gemensam Undulat klubb för att bygga upp försvar.

Minns när de fick brodera i militären, det var tider det.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-17 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP