Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korseld

I livets korseld
av händelser på det privata planet
som påverkar, berör

Nyhetsfloden
som alltid flödar av händelser
som om undergången vore nära

Det gäller att hitta stunder att hantera korselden
finna stilla rum
som ger harmoni
och möjlighet till eftertanke




Fri vers av AA VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-17 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP