Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes tårar




hennes tårar var erfarna
dem visste alltid
vart dem skulle falla




Fri vers av Nerdissta
Läst 79 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-17 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta