Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Din kind mot min


Din kind mot min

Jag är trött på dina spel
Det känns som min tid rinner ut i sanden
Vår tid har passerat oss
Men jag kommer sakna din kind mot min




Fri vers av Bobby1111
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-17 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bobby1111