Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en Tarkovskijfilm

Dagen långsam
som en Tarkovskijfilm
Färgerna lika dova
Skymningen kommer snart
Vila i själ och sinne
Imorgon är en annan
dag




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-17 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström