Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hemkomsten


Efter hängt av mig ytterkläderna
tog jag en fika och besökte Frankrike
A place in the sun brukar ge mig
ljusa tankar
och de skingrade orosmolnen en stund
ännu en bekant har fått Corona efter resa
Ska hämta två bekanta i morgon
med ansiktsmask och de har vaccin 3 och mask
ingenting är säkert idag
även om jag har korsdrag i bilen

Lejonet har dubbla masker då hon vistas bland folk




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-01-17 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP