Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blandning av förvanskade sötsalta ordstäv:



En råtta kommer sällan
ensamt

Ser du en står dig
Tusen åter bredvid
grannskapet. ..?

Och det fastän du
ej
bor på Soptippen


Utan även i det fiinaaste
av Bostads kvarter?


Och t.o.m i det mest
ansedda
av glänsande Palats.

Finns där en städfirma med
en svartjobbare som inte
hade någonting där att göra

Utan borde varit utvisad från
landet.För länge sen!

Är det konstigt att man längtar
Bort nån gång

Till en Paradisisk Ö med vajande
Palmer,renaste vita sandstrand

Och där inga bekymmer
tsunamin,vulkanutbrott
eller sjukdomar nånsin.

Kunde störa det vilsamma
lugnet. Inuti som utanför?












Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-01-17 16:41



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En drypande satirisk text, skriven med gott humör ändå. Gillas storligen!
2022-01-18

  Kungskobran VIP
Att städa är min passion
det är mitt livs mission
städa städa natt och dag
ger mig välbehag
en liten skärv för detta jag får
då fäller jag en tår
och hoppas att städlyckan består

2022-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP