Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimension av sann livsglädje

Trygghetsnarkomanerna
kvävs i sina klaustrofobiska
puppor av sjuk normalism.
Samhället står och
maler på tomgång
och den stackars
själen dör av näringsbrist.
Jag flyr in i en helt annan
dimension, allt djupare ned
i drömmens friska verklighet.
Här kan jag andas och bli levande
i en kärlek som blommar ut
i ett crescendo av sann livsglädje.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-17 16:58



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Tänkvärd text! Vardag och drömmar i lämplig kombo är idealet för mig.
2022-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP