Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böljar

Mitt hav böljar
som inget annat,
vågorna tar aldrig slut,
de spränger sig
över horisonten
och kommer tillgivet
rullande tillbaka,
oupphörligt,
med heligt vatten
från begynnelsen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 127 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-01-17 17:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Många texter om havet, vad i det är själva navet, kanske känslor som i längden vinner, vatten under is ännu rinner, hellre varsamheten än själva skavet...
2022-01-23

  Kungskobran VIP
Fint om havets evighet
2022-01-18

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Som ett ursprungligt dop som sträcker sig över land och hav. Bra så.
2022-01-18

  Lustverket VIP
Bra det, gott att höra att länken finns kvar, vågskvalpet ända från bottnen.
2022-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta