Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Överlevnad


Även om vi skulle längta oss bort
till andra länder
önskar oss finner där något bättre
så lever de sitt liv, liksom vi
även om deras munnar skrattar
kanhända de har det ännu sämre
livet har ingen garanti
som våra ägodelar
ingen vet något om
de som har det svårast
det är de som tiger

längtan kostar ingenting
och drömmar
de ger oss bränsle så vi överlever natten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-01-17 17:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hjärtekram
2023-09-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP