Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen från början en lång text som jag improviserade ihop när jag sjöng men kortade ner den till en dikt.


Fågeln från en annan tid

Då så såg jag fågeln
Fågeln från en annan tid
Och jag tänkte på den
Så gav den mig liv




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-17 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP