Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart gitarr

Svart gitarr,
din ton
är tung,
gravitationen
dränker mig,
en ström av joner
sänker mig,
jag mår
så dåligt,
ser så dåligt,
detta är
mitt svåra fall,
min svarta starr
förblindar mig,
jag missar målet,
fjärmar mig,
det kända hålet
närmar sig,
en svart gitarr
som skrämmer mig,
dess strängar
stämmer mig,
det svarta stålet
bänder mig,
i skarpa vinklar
vänder jag
tillbaks
till dig.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-01-17 17:36



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
I mörkrets dunkla vrår
jag stampar och står
vill så gärna ut
hjälp mig till ett slut
2022-01-18

  Kajan VIP
Den här gillar jag, den har känslan av en relation till musik och till ett instrument; men sedan väcks fler associationer under läsningen. Den för tankarna till "Black Eyed dog" av Nick Drake, och det är beröm.
2022-01-17

    Sefarge VIP
Återigen så rim-rinnande
(be)lysande skrivet!
;)
2022-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP