Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaret finns...

Svaret på ditt problem
finns därute, det simmar
jämsides dina frågor.
Fast på en annan våglängd.
Även om du inte hittar det.
Universum är för stort
för att det inte skulle finnas.
Det är ganska uppmuntrande
om man tänker efter...




Prosa av Seasons VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-17 19:54



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Den här texten griper mig och mina tankar och vidgar mitt livs begrepp på nåt sätt. Väldigt tänkvärt och målande.
2022-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP