Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är så tacksam att jag har Jesus. Han har räddat mig flera gånger! Det finns räddning!


Ur djup ångest räddad!

Vaknade i nära döden

ropade på Jesus 

han räddade mig!




Bunden vers (Haiku) av Niliboy
Läst 143 gånger
Publicerad 2022-01-17 21:50



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En bön ur ett sant hjärta hörs bortom det synliga, stark och genuin poesi.
2022-01-19

  Eva Langrath VIP
Gott är att leva i den tron.
2022-01-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart att du är trosviss och hoppfull!
2022-01-19

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om räddaren och räddningen!
2022-01-18

    Lars Gullberg
Lycksalig, räddad, ifrån ondo


2022-01-18

  Bibbi VIP
Tack Gud!
2022-01-18

  Peter G VIP
Fint skrivet om en vän som alltid finns där!
2022-01-17

  Sparvögat VIP
Så fina ord om din räddare i nöden…
2022-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy