Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lopp.


Sådant som vördnad


Fruktan och attraktion.
Tidvatten in,
tidvatten ut.
Att förlora dig,
att behålla dig.
Månen uppe
och sedan borta.
Inte konstigt
att jag saknar dig.
Inte konstigt
att jag bara vadar.
Du pushar mig
och dränker mig.
Jag kan dö
innan du kastar
mig upp igen.
Du kanske är för sen.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-18 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen