Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ibland finns sanningar att finna bland sagans blommor och blad.


Pärlan


Vaknade det var natt
i handens kupa låg en pärla
hade drömt en dröm om pojken
som svalt en skatt
Det var pärlan som fick honom
alltid tala sanning
den var magisk och blev aldrig matt
den låg där och glimmande
trygg i sin brunn
det lilla klotet var fullt av drömmar
vars ljus var så starkt
att det kunde lysa upp
en hel stad

Tack för du läser klokuggla kram<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-18 00:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
oerhört fint och träffande kramar<3
om man ska klappa sig själv på axeln :)
2022-08-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP