Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Trakasserier

Jag har förlorat två mycket potenta kvinnliga poetvänner här på poeter.se pga trakasserier och hot. Jag kräver att poeter.se kommer med en adekvat handlingsplan för att få slut på dem. Jag överväger att flytta mina texter någon annanstans för att det inte känns meningsfullt att mata trollen här med min medverkan som gör det intressant att hänga här och förstöra tillvaron för utvalda personer.
Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-18 00:33Bookmark and Share


  Annaemi VIP
Viktigt att inte låta några få rötägg förstöra den fina tanken med poeter.se. Att skriva och läsa, hitta vänner och få byta några ord på vägen. Det är väl värt att kämpa för.
2022-01-22

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Tack Emanuel Sigridsson för ditt svar. Det känns bra att det tas på allvar. Jag ska avvakta med att vidta åtgärder själv och givetvis har du rätt att det är dumt att vika undan. Men jag ser det lite som att det är solidariskt mot Savanna och Eva att följa deras exempel. Helst skulle man ju vilja att denna sajt blev fri från extrema påhopp som hot o trakasserier. Och att de kunde komma tillbaka....
2022-01-19

  Emanuel Sigridsson VIP
Jag tycker som Du. En handlingsplan är på sin plats. Det räcker inte med de instruktioner som finns. Det är också bra att Du skriver poeter.se och inte redaktionen. Jag tror att de är ganska begränsade med tanke på hur det fungerar här. Redaktionen lär arbeta frivilligt och kan det verkligen vara så att de kan läsa allt som skrivs här. Alltså har tillgång till det. Även om de har tycks uppgiften övermäktig. Jag tror att det är programvaran som måste ändras. Och det kan väl bara ägaren se till att det sker.

Jag tänker att en anmälan definitivt är nödvändig. Men min känsla är att det sker inte så ofta. Flera är väldigt trötta på situationen, och de försöker hantera det själva. Något som uppenbarligen inte går för alla.

Sen tycker jag det är skillnad på de vendettor män utkämpar här och påhoppen på kvinnliga skrivare.

I övrigt tycker jag att Du skall stanna här. Varför skall vi vika ner oss?
2022-01-19

  Cikoria Blå VIP
Hoppas du gjort anmälan till redaktionen på poeter.se
2022-01-18

    Anna Ahlborg
Jag har skrivit mycket dikter och texter här på poeter.se men aldrig blivit mobbad! Jag beklagar att du upplevt sådant-det är aldrig okej! Vet att det är fler som blivit mobbade här och som valt säga farväl från poeter.se. Tragiskt. Sluta för fan upp med mobbning alla sjuka människor!!! MOBBNING ÄR INTE OKEJ!!!
2022-01-18

  Peter G VIP
Det är för jävligt! det måste gå att stoppa! Alla borde kunna få känna sig trygga här!


2022-01-18

  Bibbi VIP
Hoppas Du får den hjälp som Du behöver!
2022-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP