Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jorden blev rund

 

 

Några få ord som du sa

startade processen

"det var där som jorden blev rund"

det hände något

orden fanns där

redo att formas

släppas fria

och sedan landa på datorplattans lysande sida

raderna formas

stavningen granskas

läsa högt

vänta en stund

och läsa igen

låta mogna

väga mot tanken

till slut trycka på knappen

publicera

sedan undra

 

Är det det här jag vill säga

går det att förstå

rör det ditt hjärta?




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-19 18:29



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Det är svårt att inte kommentera denna text, den väcker starka minnen: En indianfamilj följde mig och min fru längs en ickeväg till platsen där jorden blev rund. När jag lämnade sjölejon och pingviner bakom mig kramade jag min fru, tårar trängde på: Mitt resande var framme.
2022-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP