Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det liv man levt med en psykopat


Hur förlåter man

Femton års av manipulation

år av nedbrytning av

min personlighet

nedbrytning av min självkänsla

att jag lät detta pågå

utan att ta mig ur

........hur kan jag förlåta mig själv

att jag lät detta hända

du en människa utan empati

utnyttjande av mig

och alla fördelar det gav dig

......

är inte problemet

.....

min börda, hur kan jag förlåta mig själv

som var så svag

att inte ta mig ur detta destruktiva förhållande

.......

du gick, hittade en ny kärlek

lämnade mig i ett trassel av problem

sårad, övergiven, utan skyddsnät

.....

har förstått, du kunde göra detta utan samvete

......

mitt problem

.....hur kunde jag vara så svag

och  låta det hända

Hur ska jag förlåta mig själv




Fri vers av Nic
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-18 01:48



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
varit med om detsamma. oförklarligt. detfinns inga svar på dina frågor.
2022-01-18

  Öknens Ros VIP
En psykopat är expert på att manipulera andra, i synnerhet sin partner. Vad du än säger och gör har han alltid motargument. Så lägg inte skulden på dig själv, var snäll mot dig själv istället. Att hitta tillbaka till sig själv kan vara svårt, men inte omöjligt. Du är värd att bli respekterad för den du är.
2022-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic