Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är född under en stjärna

Jag är född under en stjärna
som vakar över min vandring på jorden
En stillsam vän som vet det viktiga
och kan blinka fram ett budskap

i natt förde den fram en viskning
från huvudet till mina läppar
Du har en syster och en bror
som bär på vackra namn

Genom ett töcken av corona
och passivt tevetittande
lyste deras namn
som eldskrift på himlen

Det är dags att ta kontakt
Det är dags att bjuda in
De människor som finns vid din sida
från barndom till ålderdom

Jag ligger i min säng i mörkret
och tackar den stjärna som ser mig
för att den vakar och väcker
och kan blinka fram ett budskap




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-01-18 05:48



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
fint skrivet om att följa sin stjärna som leder oss till dem som är viktiga i vårt liv!
2022-01-21

    Lena Staaf VIP
Fina tankar om att ta vara på de människor som står en nära.
2022-01-18

  Kungskobran VIP
Jag är en stjärngosse ja
och har det i sängen så bra
i den vill jag stanna kvar
i många sköna nätter och dar
2022-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP