Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Poetiska Rariteter


Mångtydig rapportering

Någon frågade hur man gör

För att bli av med andra

Oss blir ni aldrig av med

Skrev någon på en sajt

Den eviga människan!

Eviga människor

Alltid bevarade Aldrig bortglömda

En man menade på att

”Alla kan inte vara med”

Ett startskott för utrensningar!

En annan man menade på

Att vem som helst kan vara med

En kvinna tyckte hon fått nog

Och tröttnade på denna ovisshet

Och mångtydighet

Och lämnade gemenskapen

För att leva helt själv

Detta förakt för svaghet!

Längtan efter starka män

”Idealen är i konflikt

med verkligheten”

Skrev någon om detta

"Jag är rädd för hundar"

sa en man i förtvivlan

Rädsla för atombomber

Är vanligare idag än förr

Rädd för atombomber?

Vem är inte det?

En kvinna säger "jag har alltid

varit rädd för atombomber"

Det är sunt och klokt 

att vara rädd för atombomber

En man som är rädd

För missiler och atombomber

 Kommer inte vara den som trycker

På knappen

 

 

Taleptox Skrev

20220118

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-01-18 05:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP