Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: En blandning av förvanskade ordspråk av Sefarage


Städpassion

Att städa är min passion
det är mitt livs mission
städa städa natt och dag
ger mig välbehag
en liten skärv för detta jag får
då fäller jag en tår
och hoppas städlyckan består




Övriga genrer (Satir) av Kungskobran VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-18 08:23



Bookmark and Share


  ULJO
Städning är svårt. Det krävs examen för det.
2022-01-18

    Lena Staaf VIP
Hållet med Öknens ros i kommentaren här nedan!
2022-01-18

  Öknens Ros VIP
Detta arbete som av vissa politiker kallar för ett "enkelt jobb", de borde pröva på det själva!
2022-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP