Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Etter värre.


Bildt


det har slagit tilt i skallen på Bildt
nu pladdrar han strunt hejvilt
grodorna flyger som aldrig förr
nu stänger vi för Calle vår dörr




Bunden vers (Rim) av Koloristen
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-18 08:41



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Kort och koncis, denna devis.
2022-01-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
haha vad har han nu sagt:)
2022-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen