Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns hårt.

Du tror att vi är okrossbara
Vägrar se mitt perspektiv

Du tror det är såhär det ska vara
Kan inte se ett annat liv


Allt är inte ditt fel, älskling
Men jag undrar ju ibland

Försöker du till en förbättring
Eller försöker inte alls?


I sinnet har jag väskan packad
Den var varit det rätt länge nu

Men i verkligheten står vi och stampar
Snurrar runt i samma ekorrhjul


Jag måste få veta
Vem jag kunnat vara

Om jag inte offrar allt
För dig och våra barn





Fri vers av Sofiisenasa
Läst 155 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-01-18 08:41



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Du besitter en anmärkningsvärd förmåga att lägga ut text, en glasklar yta, men gör ändå reflektionen tillgänglig i strof efter strof och det skapar text som går på djupet. Textens subjekt har sin hud utvikt, berättar om styrka och sårbarhet. Dina sista två strofer är mästerliga i en övrigt mycket bra text.
2022-01-20

  S.A.I. Steve Lando
I alla dina olika skepnader, underbar som så!
2022-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa