Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundar

Här där jag bor
har många hund
De kommer ut från olika portar
i mörka vinterjackor
och en liten hund
i koppel
Jag har ingen hund
men två händer
Min barndomsvän skaffade
en katt från Serbien
Sten-Stickan heter den
Dom duschar tillsammans
Kanske skulle jag skaffa mig
en katt
Jag vet inte
Lite sällskap
Kanske?




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-18 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström