Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara gamla godingar


Partytime anno 2016


en stor middagsbjudning med FAMILJEN
partytime med Spindelmannen
nej inte är det väl Peter Parkers fiender ?

Jo men vänta nu om vi lyfter förstoringsglaset
granskar gästerna går en rysning efter ryggen
den berömda instinkten alla rovdjur har
och vi klöser sönder tapeten vänta nu om det inte är
jo Spindelmannen iklädd fruntimmerskläder
med fabulöst många kostymer i ryggsäcken
och om vi riktar fokus...ja där under bordsduken
står den ryggsäcken alltid redo
alltid beredd byta scenario för den blinda publiken
som inget ser för den fingerfärdige skurken
är magikern trollar kaniner ur hatten
på vänstra sidan om fågeln sitter personen som
osannolikt påminner om narcissisten som sänkte
en älskad person och gav en livskris fast felet var spindelns
som valde ut trösten ropade Östen med rösten :(
fast kräket skyllde ifrån sig - med att det fanns en sjukdom
från början - jo men visst hänsyn till den måste vi ta
och inte gå över lik för att driva igenom sin vilja!
förblir tystnad bland partyts gäster. Var det någon
som spydde över faten?
sveket och dårhuset

Aldrig har klokugglan haft behov av bekräftelse
alltid sanning samt en stor vidsynthet
inför allas lika värde
Visserligen förändras vi men inte i grunden
alla dessa egenskaper gjorde isdrottningen förargad
och hotade med vedergällning vars missiler ännu
slår ned pooooff, krasch, blod skvätter överallt

O vilket party och de färgstarka gästerna
en fantasifylld explosion av färger - cirkus kom till stan









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-01-18 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP