Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Kom Ej Washington till Sverige dansa också efter din Pipe!

Hårt besked till Moskva från Washington:

"Putin kan inte tillåtas att återuppbygga Sovjetunionen"

USA:s senator Mitt Romney har sagt att det är upp till USA och andra västländer att förhindra Rysslands president Vladimir Putin från att återuppbygga Sovjetunionen, på måndag politico.eu , citerad av Agerpres. ”Han (Putin) försöker återställa det som var tidigare.

Det kan inte tillåtas hända, sade den republikanska senatorn i Utah till NBC:s Meet the Press. Under de senaste veckorna har Vladimir Putin placerat ytterligare trupper vid gränsen till Ukraina, vilket förvärrat en kris som började 2014 med annekteringen av Krimhalvön av Ryssland och fortsatte med stöd av pro-ryska separatister i den ukrainska regionen Donbas.

Den ryske ledaren har gjort det klart att han försöker blockera anslutningen av Ukraina och andra före detta sovjetrepubliker till Nato.

Mikhail Gorbatjov upplöste Sovjetunionen 1991; Vladimir Putin, en före detta KGB-officer, var i början av sin politiska karriär. Putin försöker avveckla Nato – att försvaga det. Vi behöver ett starkt Nato, med hänsyn inte bara till Ryssland utan även Kinas uppgång, "sa Romney. , en pipeline för att transportera gas från Ryssland till Tyskland via Östersjön.

"Vi borde berätta för dem att Nord Stream 2 inte kommer att fungera. Han (Putin) kommer inte att ha denna förmögenhet om han agerar på något sätt för att störta den ukrainska regeringen, säger senator Romney.
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-18 09:54Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Cristian Sava
War of statements, alla försöker skrämma varandra! Tills ett ögonblick då kärnvapnen kommer att läggas på bordet. Från det ögonblicket är spelet över !! Det finns ingen förlorare eller vinnare, alla förlorar! Så, be om fred!!
2022-01-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Daniel Tufan
Men vad representerar Nato? Varför ska Nato gå till den ryska gränsen? Det var inte normalt att vara en korridor mellan dessa stora militära makter för vår sinnesfrid!
2022-01-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Sandel Pop
Faktum är att detta skadar amerikanerna.... Rysslands rikedomar.De tror att Putin blir mobbad som Ceausescu eller Hussein.
Putin avslutar sin status som internationell polis ...
som amerikanerna kallade sig. Den enda mannen som kan trimma amerikaner är Putins poäng.
2022-01-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Merve Iusuf
Maria Ilie Onujec Sant! Ryssland och dess ledare är så demoniserade att du inser den förrädiska manipulationen. Amerika sa Nato, vi vet alla.
Det är uppenbart demokratin som påtvingats av västerlänningarnas kraft.Jag ger dig pengar på lån tills jag tar allt från dig, du accepterar inte embargot och sedan kupper som kallas revolutioner, eller NATO-intervention.
Vem hade IRAKIER attackerat på grund av Natos ingripande?Han hade kemiska vapen, efter SADAM:s död hade han dem inte.
2022-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP