Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Omgiven av vilsenheten

 

Omgiven

Av

 

Mina andetaget

Mina skuggor

 

Tomheten talar stort inom mig

Suset viskar djupt i mina öron,

 

Du är ej existerar på riktigt!

Du har aldrig existerat på riktigt!

 

Dina steg kommer att försvinna i diset!

Dina drömmar kommer att förvinna i vinden!

 

Omgiven är du evig av mig!

Omgiven är du evig av tomheten!

 

Lev som du är tom i känslor!

Lev som du är tom i kärlek!

 

Jag är suset i dina tankar!

Jag är suset i dina drömmar!

 

Omgiven är du för alltid av vilsenheten, ensamheten




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2022-01-18 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP