Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte ens melodifestivalen kan rädda oss.



det blåser upp till orkan
vi släcker alla lampor
& skriker
ryssen kommer
jag tar på mig munskyddet
reflekterar över min dåliga andedräkt
eller är det bara luften
som känns unken svår att andas
det är jävligt långt tills det våras
& inte ens melodifestivalen kan rädda oss




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-01-18 11:16



Bookmark and Share


  Silverstripe
En text direkt ur aktualiteten. Gillar hur du plockat in &. Med det elpris som är nu så är det kanske vettigt att släcka lamporna. Men en schlager skrivs nog inte i mörkret. :)
2022-01-18

  Peter G VIP
ja det är mycket nu, hur ska vi orka?

En fin reflektion över dagsläget, en bit in på det nya året!

(blir det ens någon Mello i år?)
2022-01-18

    Sefarge VIP
Skrivelsen känns verkligen
som ett träffande känslo-
dokument.Mitt i samtiden!
2022-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP