Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tecken...

 

Hon står där...

Vägarna blir färre och färre att välja på

Åren bara går

Försvinner i ett töcken

Ändå  står hon bara där still

Kan inte ta ett endaste steg

Och slösar bort sin tid

På alla sina drömmar

Som inte längre finns

Det känns som livet är slut

Innan det är slut

 

Men hon måste ta ett beslut

 

Hon hatar att ta beslut när magkänslan lyser med sin frånvaro

Som hon alltid har litat  blint på innan

Och som alltid har varit rätt

Men nu är den borta

Och har varit ett tag

Och inget känns bra

Vad betyder det

Är det ett teckan

På vad

 

Men hon måste ta ett beslut

Nu

Ändå står hon helt stilla...




Fri vers av Anna Nyman
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-18 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman