Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen tankar, tusen känslor

Tårar med vikten av bly
I en enda droppe finns 
Tusen tankar, tusen känslor 
Trots det så ljudlösa 
När dom faller ner 
Ett djupt hav av gråt 
Under ytan så sårbar

Tårar lätta som moln 
I en enda droppe finns 
Tusen lyckotankar
Tusen kärlekskänslor 
Ljudlösa i ett glädjerop 
När dom faller ner 
I ett hav så klart
Över ytan så lycklig 




Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-18 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan