Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i stormens öga

Mitt i stormens öga
Kan också vinden få vila
Jag bort genom vindbyarna sågs ila
Mitt i stormens öga
Står vågorna som murar höga
Jag mitt i allt kan betrakta
Och behöver inte för vinden mig akta
Mitt i stormens öga
Ett hav gör sig ingen möda
Ty här råder fridfull stillhet
Och borta är känslan av rådvillhet
Mitt i stormens öga
Planterar jag visdomens gröda
Ty här finns inget annat att göra
Mitt i stormens öga




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-18 16:19



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
det kan vara skönt att vila och släppa allt runtikring ett slag. fint
2022-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström