Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänk ändå klokuggla


vännerna hade glömt ansiktsmaskerna
men jag delade med mig
för att själv vara säker
Matte och husse till Nessan
hade bilen på service
blev bjuden på fika och fralla
och något jag inte gjorde till jul
Ris a la Malta mums
då bilen var klar lämnade jag dem
vid servicestället
hemsökte därpå Blomsterlandet
det var 50% på alla gröna växter
fick nästan hicka över priserna
bestämde mig i en hast
plantera om mina jättar
nerlastad med två extra lätta krukor
investerade i en ny knäkudde
två påsar såjord extrapris
de kommer att gå åt i ett nafs

apropå gillet så lägg av
roa er på uteställena
skyr även vänner av erat fabrikat
byter inte bort min frihet
ens för en säck guldpengar








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2022-01-18 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP