Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Dikt-vers 2



Prydnad

Inget annat vill jag
än att skriva hövligt,
ty den som förolämpar
dämpar
lustens gnista.
Låt versen vara
smilande och glad,
ett reningsbad
för sorg och mörker!
Min penna vill ju finna
små ord till tröst
att läsas bröst mot bröst.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-30 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP